دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

کف کردن روغن در سرخ کن

6 نکته برای جلوگیری از کف کردن روغن در سرخ کن

غذاهای سرخ کردنی می‌توانند بسیار راحت و لذیذ باشند. با این حال هنگام استفاده از روغن در سرخ کن ممکن است همه جا پاشیده شود و یا بعد از مدتی روغن در سرخ کن کف کند. در این مقاله نکاتی در مورد سرخ کردن در خانه و جلوگیری از کف کردن روغن در سرخ کن به شما ارائه می‌دهیم.

نکات جلوگیری از کف کردن روغن در سرخ کن

مهم است که درست قبل از استفاده سبد سرخ کن خود را به درستی بشویید تا بقایای آن پاک شود. برای این کار می‌توانید از صابون ظرفشویی و آب داغ استفاده کنید.

شستشو قبل از استفاده از سبد سرخ کن

پس از شستن سبد سرخ کن، آن را با یک پارچه تمیز یا حوله آشپزخانه خشک کنید، زیرا هر آبی در سبد سرخ کن شما باعث ایجاد حباب در روغن و کف کردن و تف کردن آن می‌شود. اگر از سرخ کن عمیق استفاده می‌کنید، قالب مخصوص سرخ کن را با کمک آب گرم بشویید.

در این مورد از صابون استفاده نکنید. این به این دلیل است که هرگونه صابون یا مواد شوینده باقی مانده می‌تواند با روغن داغ واکنش داده و در هنگام سرخ کردن غذا کف کند. باقیمانده صابون نیز طعم غذای شما را تغییر می‌دهد.

استفاده از روغن مناسب

استفاده از روغن مناسب برای سرخ کردن غذا به شدت توصیه می‌شود. روغن‌های کم ‌کیفیت که برای سرخ کردن عمیق ساخته نشده‌اند، مقدار زیادی رطوبت در آن‌ها دارند که می‌تواند با افزایش تدریجی دما منجر به تشکیل کف شود.

استفاده از روغن نامناسب نیز می‌تواند بر طعم غذای شما تأثیر بگذارد. روغن‌های گیاهی برای سرخ کردن عمیق، به ویژه روغن کانولا یا بادام زمینی بهترین هستند. این روغن‌های بسیار تصفیه شده هیچ طعمی روی غذا باقی نمی‌گذارند و نقطه دود بالایی دارند.

گزینه‌های دیگر عبارتند از روغن هسته انگور، روغن سویا، روغن ذرت یا روغن پنبه دانه. روغن زیتون سالم‌ترین است اما اگر سرخ کنید گران است. برای سرخ کردن نیازی به روغن زیتون بکر ندارید، بلکه آن را برای سالاد یا روی غذا بپاشید. برای سرخ کردن مرغ و سیب زمینی سرخ کرده، روغن سبزیجات، کانولا یا بادام زمینی را توصیه می‌کنیم.

خمیر یا رطوبت بیش از حد

اطمینان حاصل کنید که خمیر روی غذای شما داخل روغن داغ نریزد. خمیر بیش از حد روی غذا می‌تواند روغن را با رطوبت بیش از حد پر کند که باعث کف شدن آن می‌شود.

8 قطعه اصلی سرخ کن 

همچنین، مطمئن شوید که خمیر خیلی روان نباشد. اگر غذای خود را کوبیده نمی‌کنید، قبل از سرخ کردن مواد غذایی خود را با دستمال تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید.

به این دلیل است که آب بیش از حد در روغن داغ باعث ایجاد حباب در روغن می‌شود و منجر به کف یا پاشیدن آن می‌شود. خشک کردن برای غذاهای غنی از نشاسته مانند سیب زمینی که می‌تواند آب زیادی را در خود نگه دارد، مهم است.

جلوگیری از گرم شدن بیش از حد روغن

در حین سرخ کردن غذا دقت کنید که روغن زیاد داغ نشود. داغ شدن بیش از حد می‌تواند باعث شود که روغن کف و دود کند و غذا به جای اینکه آن قهوه ای طلایی خوشمزه شود بسوزد. اگر در سرخ کن رومیزی سرخ می‌کنید، کنترل دما آسان است زیرا همه چیز از قبل تنظیم شده است. محدوده دمای معمولی برای سرخ کردن عمیق بین 350 درجه فارنهایت و 375 درجه فارنهایت است.

وقتی به دمای مناسب برای سرخ کردن غذا رسیدید، شعله را کم کنید تا دما حفظ شود. اگر روغن بیش از حد گرم شود، شروع به دود شدن می‌کند و حباب‌هایی ایجاد می‌کند که منجر به کف شدن روغن می‌شود. همچنین باعث تغییر طعم غذا شده و ممکن است به دلیل گرم شدن بیش از حد روغن بسوزد.

تمیز نگه داشتن روغن اضافی

توصیه می‌شود روغن را به دفعات تعویض کنید و از روغن قدیمی استفاده نکنید. روغن همچنین باید فیلتر شود تا ذرات غذا در هنگام استفاده مجدد از آن جدا شود.

هرچه ذرات بیشتری وارد روغن شوند و کوچکتر باشند (مانند تکه‌های آرد)، روغن شما سریع‌تر تجزیه می‌شود و باید تعویض شود. گاهی اوقات کف کردن روغن نشانه خراب شدن روغن یا قدیمی بودن آن برای استفاده است.

با غذاهای خرد شده یا کوبیده شده، می‌توانید روغن را تا چهار بار استفاده کنید. در صورت پختن چیپس سیب زمینی، می‌توانید روغن را تا هشت بار مجددا استفاده کنید.

اگر کف روی سطح وجود داشته باشد، قبل از رسیدن به دمای مناسب دود کند، یا ظاهری تیره و کثیف و بوی کپک زدگی داشته باشد، می‌توانید بگویید که روغن شما نیاز به تعویض دارد. برای تمیز کردن روغن بعد از استفاده از آن، ابتدا تکه‌های بزرگ غذا را از قابلمه جدا کنید.

سپس روغن را از طریق یک صافی خوب در یک قابلمه تمیز صاف کنید. اگر ضایعاتی در ته آن وجود داشت، مطمئن شوید این خرده‌ها از روغن جدا شده است. وقتی روغن کاملاً خنک شد، از قیف استفاده کنید تا روغن را به ظرف اصلی خود برگردانید. وقتی روغن را دوباره استفاده می کنید، تمیز می‌شود و نباید کف کند.

نگهداری مناسب و درست روغن

بدترین دشمنان روغن نور، رطوبت و گرما هستند. بطری‌های روغن خود را روی طاقچه آشپزخانه قرار ندهید. آنها به یک مکان خنک و تاریک و یک بطری محکم در بسته نیاز دارند.

شش توصیه ما در مورد چگونگی جلوگیری از کف کردن روغن در سرخ کن به پایان رسید است.

تعمیر سرخ کن

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *